Afbeelding

Kermis in Elden voor iedereen betaalbaar

Algemeen

ELDEN/ARNHEM – Bezoek ook de gezellige en jaarlijkse dorpskermis van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober. Omdat het anno 2021 voor veel mensen moeilijk is om een middag of avondje naar de kermis te gaan, bedacht kermisexploitant Tonny Reemer een kortingsbonnen kaart. Met de kortingsbonnenkaart is de kermis voor iedereen toegankelijk, legt Tonny uit. In deze uitgave van de Arnhemse Koerier vindt u een kortingsbonnen kaart voor de kermis in Elden.

Attracties en voorstelling: Ook dit jaar staan er op de kermis in Elden de volgende attracties: botsauto’s, rupskraam, Lucky Cranes, Magic star, Channel game, jackpot, schiettent, draaimolen, bungee trampoline, bussen gooien, touwtje trekken, churros en snoepkraam. Dus een kermis voor ieder wat wils. 

Op zondag 10 oktober komt er van 14:00 tot 16:00 uur de leukste kermisclown van Nederland, Desalles naar Elden. Clown Desalles maakt de mooiste ballonnenfiguren en laat u bulderen van het lachen met zijn grappen. Meer informatie over de kermisclown staat op www.Desalles.nl.

Openingstijden
Bezoek ook de gezellige en jaarlijkse dorpskermis van woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober. Ook dit jaar met attracties voor jong en oud.
Woensdag van 14:00 tot 23:00 uur, donderdag van 14:00 tot 23:00 uur, vrijdag van 14:00 tot 00:00 uur, zaterdag van 14:00 tot 00:00 uur en zondag van 13:00 tot 23:00 uur.

Kermis Elden; op parkeerplaats De Brink in Elden. Meer informatie staat op facebookpagina: kermis Reemer.