Afbeelding
Foto: jan van den heuij

YES!

28 juni heb ook ik te horen gekregen dat ik alsnog geslaagd ben voor mijn vwo. Zes jaar lang heb ik op het Liemers College gezeten, nu mag ik dan eindelijk afscheid gaan nemen. Ik moest even door de teleurstelling heen, nadat ik te horen kreeg dat ik een herkansing nodig had mocht ik willen slagen. Maar na het grote nieuws was het feest des te groter.

Na de zomervakantie ga ik beginnen aan de studie communicatie- en informatiewetenschappen aan Universiteit Utrecht. De studie is een combinatie van taal & communicatie en media & cultuur, wat mij heel erg aanspreekt. Ik blijf nog thuis wonen, dus jullie kunnen nog steeds artikelen van mij in deze krant verwachten. Daarnaast sluit de studie mooi aan bij het schrijven voor de krant. Vanaf het ontstaan van de krant werk ik al mee, makkelijk afscheid nemen zit er dus niet in. Door De Liemers Helemaal Goed Courant heb ik de kans gekregen te ontdekken wat ik leuk vind. Hierdoor werd de keuze voor een vervolgopleiding iets makkelijker voor mij. Ik heb alvast kunnen ervaren hoe het is om te schrijven, maar ook te zorgen voor de beste communicatie.

Een nieuwe school, nieuwe vrienden en van het kleine dorpje Groessen naar de grote stad Utrecht! In deze krant kunnen jullie een artikel artikel over de Liemers College Awards lezen, in de volgende een artikel over de Vereniging Palliatieve Terminale Zorg in de Liemers.

Ik ben klaar voor een nieuw avontuur en jullie lezers gaan zeker nog van me horen!

Camillia Stokman