Afbeelding
Foto:

Terug van

weggeweest...

Meer dan een jaar geleden begon ik bij de Liemers Helemaal Goed Courant. Ik begon met een verhaal over een voetbalster en daarna volgden er velen. Ik heb over veel verschillende dingen geschreven. Het ene onderwerp was veel leuker dan het andere. Ik heb ontdekt dat ik, maar ik denk ook vele anderen, het schrijven pas echt leuk vind als ik een onderwerp heb wat mij aanspreekt. Dit zie ik ook in de feed-back terug. Als ik het onderwerp interessant vind en er veel over weet, hoor ik ook dat het aanslaat bij de lezers.

Dit jaar schreef ik veel minder artikelen. Ik deed eindexamen en wilde, naast slagen, ook nog aandacht aan mijn hobby's besteden. Doordat het te druk werd, stopte ik met De Liemers Helemaal Goed Courant. En nu, ongeveer 3 maanden later, ben ik weer begonnen met schrijven. Schrijven is iets wat ik graag doe en waar ik binnenkort zelfs een opleiding in gaan doen, namelijk communicatie. Het is heel fijn dat ik bij De Liemers Helemaal Goed Courant ontdekt heb wat ik wil doen en alvast wat heb kunnen zien van het vak. Het leuke aan deze krant is dat jongeren zo'n grote bijdrage hebben. Mensen als ik hebben zo heel goed kunnen ontdekken of ze het echte werk ook leuk vinden.

Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen bij De Liemers Helemaal Goed Courant om artikelen voor deze krant te schrijven.

Ik kan niet wachten om de pen weer op te pakken!

Ilse van Velsen