Afbeelding
Foto: Jan van den Heuij

De tijd gaat snel.

We zitten al op editie 34 en nog hebben we er geen genoeg van!

Ondertussen ben ik al bijna een jaar student, maar nog niet gestopt met het schrijven voor de goed nieuws krant. Het is ontzettend tof dat ik nog steeds iedere editie de kans krijg om leuke en bijzondere artikelen te mogen schrijven.

Door mijn ervaring met het schrijven van artikelen, merk ik zeker dat dat helpt bij het schrijven van verslagen op school. Je denkt aan alle fouten die je met artikelen voor deze krant een keer gemaakt hebt. Met de tips die je daarvoor gekregen hebt, werk je verder. Hieruit kun je concluderen dat je van je fouten leert. Bewust of onbewust.

Hoewel ik zelf steeds minder tijd heb om te schrijven voor de krant, wil ik nog niet stoppen. Daarom plan ik alleen interviews wanneer ik het wat minder druk heb. Het is ook super fijn dat iedereen van de redactie daar rekening mee houdt. Op deze manier kunnen we elkaar helpen en ondersteunen waar nodig.

Vanaf editie 1 ben ik al betrokken geweest bij de goed nieuws krant. Hierdoor heb ik veel meegekregen met de opstart en veel geleerd. Met deze ervaring ga ik zelf op mijn school een redactie opzetten. Zelf vind ik erg gaaf dat ik dit mag doen en dat heb ik deels te danken aan iedereen die zich inzet voor deze krant. Je begint aan iets waarvan je nooit verwacht dat je na een tijd zo ver zou kunnen komen.

Zoals al eerder aangegeven, is dit uitgave 34. Eén ding is zeker: er komt ook nog lang geen einde aan!

Maaike Hageman