Afbeelding
Foto:

Water met een verhaal!


Bier, wijn en ander alcoholhoudend vocht is aan mij nooit besteed geweest.

Op mijn zestiende, tijdens de eerste caranavalsavond bij de volwassenen, nam ik een eerste en meteen mijn laatste pilsje.

Na twee slokken concludeerde ik dat ik het niet lekker vond en er eigenlijk ook helemaal geen zin in had überhaupt dat spul te gaan drinken. Nu 42 jaar later heb ik er nog geen moment spijt van gehad. Ik heb ook niet het idee iets te missen. Ik vermaak me prima zonder. Ik drink water en melk. Als het gezellig is soms Sprite of thee.


En dat water hoeft niet uit een flesje, maar uit de kraan. Die flesjes water, zeker in het buitenland, komen vaak van heilzame plekken en smaken naar salpeterzuur, ijzer of kalk. Geef mij maar gewoon water uit de kraan. In de OGTENt gaan we kraanwater promoten en daardoor goede doelen steunen.

Dus kom langs en bestel water uit de kraan!

Voor elk glas dat u bestelt, vragen we 20 eurocent en voor een karaf vragen we € 1,- en dat geld wordt vervolgens gereserveerd voor een goed doel.

Elk kwartaal wordt er een goed doel bepaald, u als bezoeker bent natuurlijk van harte welkom ideeën/goede doelen aan te dragen!

Een commissie van 3 personen, met Roel Kersten als voorzitter, zal elk kwartaal een goed doel uitkiezen.

Misschien denkt u nu: wat heeft die Van de Ven nu weer verzonnen?

Helemaal niets, dit komt geheel uit de koker van ons personeel, u snapt wel dat ik ontzettend trots op zo'n team ben!

CHRIS VAN DE VEN