Ga mee op historische eco-excursie

Meer weten over de boeiende geschiedenis van Huis Sevenaer en de duurzame landbouwvisie van jonkheer Huub van Nispen? Ga dan mee op een historische eco-excursie.


Leer meer over de rol van de natuur bij gezonde voeding en ontdek hoe je bodem, plant, dier en mens in balans houdt. Wie hebben er allemaal op het landgoed gewoond en gewerkt en hoe past Huis Sevenaer in de Gelderse geschiedenis? U komt het allemaal te weten bij een historische eco-excursie: de ideale manier om iets wat zo dichtbij is te (her)ontdekken. Veel mensen kennen Huis Sevenaer, maar zijn er nog nooit geweest.

Een anderhalf uur durende excursie laat u zien wat voor moois er allemaal te vinden is dichtbij huis. Het landgoed ligt per slot van rekening midden in hartje Zevenaar, om de hoek dus.

Ervaren excursieleider

U kunt met een ervaren excursieleider mee op de volgende data: zondag 2 juni, zaterdag 15 juni, zondag 7 juli, zaterdag 20 juli, zondag 4 augustus, zaterdag 17 augustus, zondag 8 september, zaterdag 21 september, zondag 6 oktober, zaterdag 19 oktober. De excursie start op de zondag om 11.30 uur en op de zaterdag om 14.00 uur.

De excursie duurt anderhalf uur. Raadpleeg voor reserveringen de website www.huissevenaer.com. Er zijn ook excursies op afspraak mogelijk voor groepen. Met een arrangement van restaurant Eet-Lokaal maakt u er een gezellig en leerzaam uitje van. Misschien een idee voor het volgende teamuitje, managementdag of als leerzaam en leuk uitje met familie of vrienden?