Afbeelding
Foto:

Accordeon!

Enige tijd geleden vroeg ik op deze plaats, met de pet op van het Horsterpark, of er iemand was die wellicht een accordeon over had voor onze medewerker Remio in het Theepaviljoen.


Het was even stil en toen meldde Jan Koopman zich. Hij had er een en wilde die graag afstaan. Hiernaast vindt u een kort verslagje van die overdracht.


Nu is er, waar je ook werkt, altijd wel eens gedoe. Er zit soms iets niet mee. Af en toe loopt het niet zoals je wilt, of ontmoet je mensen die je liever niet was tegengekomen.


In het Horsterpark zijn dat soort momenten heel schaars. Als ze er al waren, verdwijnen ze in het niet door het kwartiertje waarin de accordeon aan Remio en zijn collega's werd overhandigd.

De vreugde, blijdschap en waardering naar de gever toe van onze cliƫnten was zo hartverwarmend dat zij en ik er weer jaren tegenaan kunnen.


Wat een feest!

Op 12 mei vierden we ons 12,5 jarig bestaan. Een heuglijk feit en we kijken terug op een zeer geslaagde dag. Maar wat eigenlijk nog mooier is, is het feit dat het daar na 12,5 jaar nog steeds iedere dag een feest is!

Hartelijk dank aan al onze (bijzondere) medewerkers, die zich daar altijd weer 100% voor inzetten.

En wat was het leuk dat oud-burgemeesters Lichtenberg en Zomerdijk, in aanwezigheid van onze huidige burgervader Rik de Lange, op het podium stonden met onze eigen Horsterpark-Burgemeester Roy!

Roy is Horsterpark-Burgemeester tot 2021, daarna zal een andere bijzondere en onmisbare medewerker die functie van hem overnemen.

CHRIS VAN DE VEN