Beurs voor trouwlustigen in 't Centrum

BABBERICH - Trouwplannen of trouwkriebels? Kom dan op 17 april naar de trouwbeurs bij 't Centrum van Babberich.

De exclusieve trouwbeurs is een initiatief van het restaurant, ambtenaar van de burgerlijke stand Marga Nienhuijs en Fotografie Arthur van Leeuwen. "Het huwelijk is nog steeds enorm populair", aldus de organisatoren. "Driekwart van de jeugd wil ooit graag in het huwelijksbootje stappen, met alles erop en eraan."

Alle trouwlustigen, hun familie en vrienden kunnen hun hart ophalen in Babberich. Bloemen, ringen, (haar)mode, cosmetica, eten, drinken, ringen, visagie, reizen, kaarten, muziek, werkelijk alle facetten van een trouwdag komen aan bod op de beurs. Maar liefst veertig standhouders, allemaal vakmensen uit de omgeving, laten zien wat zij in huis hebben om van de trouwdag de mooiste dag van het leven te maken. Dé perfecte plek om inspiratie op te doen volgens de laatste trends.

Er is een modeshow en live-muziek. Zo staat onder meer Lara van Kaam, de winnares van The Voice Kids in 2014 op het podium. De beurs begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De entree is gratis net als een kop koffie of thee. Ook krijgt elke bezoeker een goodiebag mee naar huis.