Afbeelding
Foto:

Voor jou

Deze periode van het jaar is voor onze organisatie altijd een wat hectische. Alles komt bij elkaar, de activiteiten van het lopende seizoen gaan onverminderd door en ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan de totstandkoming van de brochure van het theater- en educatieaanbod voor het nieuwe seizoen.

Met de nodige marketing en publiciteitsacties en de ideeën over de lancering, de open dag en de extra krantuitgaves is er een bult werk te doen. En dan worden ook de formele jaarstukken van het afgelopen jaar en de subsidieaanvragen voor het nieuwe jaar allemaal opgeleverd. We doen er nog wat verhuizinkjes tussendoor en voordat je het weet dreig je jezelf voorbij te lopen. Iedereen gaat daar weer op zijn of haar eigen wijze mee om.

Het is dus een bruisende en roerige periode. Ik wil graag de inzet en werkflow van de medewerkers van Kunstwerk! hierin benoemen, want over het algemeen is er geen geklaag. We weten waar we het voor doen. Namelijk, voor jou!

Of je nu een boek leent, theater of museum bezoekt, muziek maakt of een andere cursus volgt! Wij proberen dat samen met heel veel andere partners mogelijk te maken. Eén van de voorstellingen afgelopen week in Het Musiater was de 'masterclass Geluk' van Guido Weijers. Een prachtig college die ons ook een spiegel voorhoudt. Wat mogen we eigenlijk van geluk spreken dat we zoveel mogelijkheden hebben.

Daar dragen we graag aan bij. Waar ik gelukkig van word is van een gemotiveerd team dat dit mogelijk maakt. Onverminderd, iedere dag weer.

En als je dat al ruim 25 jaar doet en je maatschappelijke voetafdruk stevig hebt neergezet dan verdien je een onderscheiding. En deze werd dan ook op notabene 1 april uitgereikt aan Ingrid Mens. Daar zijn we allemaal heel trots op.