Jarno Gieling:
Jarno Gieling: "Hotel Gieling is een klein maar gastvrij familiehotel." Foto: Sven Buiting Foto:

'Ik geloof in Liemerse samenwerking'

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

"Jarno Gieling, directeur van Hotel Gieling gevestigd aan De Nieuwgraaf in Duiven."

Bedrijf?

"Hotel Gieling is een klein maar gastvrij familiehotel. We staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat vinden we heel belangrijk. Het hotel is een prima plek voor zowel zakelijke reizigers als mensen die gewoon van de omgeving willen genieten."

Vrije tijd?

"Ik vind het natuurlijk leuk om iets met mijn kinderen en mijn vrouw te doen. Daarnaast voetbal en skie ik graag. En dan heb ik natuurlijk nog gezellige avondjes op stap met mijn vrienden."

De Liemers?

"Je kunt hier prettig kunt wonen. Er is ook genoeg vermaak en ontspanning, voor jong en oud. We hebben water in de buurt en ook bossen. Kortom, prachtige natuur in de Liemers. Zelf woon ik in Groessen, wat ik een heerlijke plek vind. En ik ben natuurlijk vaak in Duiven, waar ons bedrijf staat."

Mooiste plekje in de Liemers?

"Ik vind het heerlijk om in de zomer over de dijk te fietsen, via Groessen, Oud Zevenaar, Babberich, etc. Maar Montferland vind ik ook heel mooi… lastig kiezen, dus!"

Waarom partner van De Liemers Helemaal Goed?

"Ik vind het erg leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij een initiatief, wat de Liemers betreft. Daarbij komt dat ons bedrijf een Liemers onderneming is, dus eigenlijk vind ik het vanzelfsprekend dat ik een partner ben. Ik geloof in samenwerking in de Liemers. Zeker op het gebied van toerisme. Ik geloof in ondernemingen en gemeenten die hun krachten bundelen. Samen sta je sterk. Samen kun je meer mensen naar deze streek trekken en er ook laten blijven."