Vol Animo brengt 'Mona stop met staken!'

DUIVEN - Vol Animo staat met 'Mona, stop met staken!' weer garant voor een avond of middag heerlijk lachen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart is de avondvoorstelling van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op zondag is er een matineevoorstelling die om 14.30 uur begint.

Regisseur Henk Katgert: 'We hebben zeventig procent van de repetities er op zitten. Aan het laatste bedrijf moeten we nog even flink werken. Daarna kunnen we gaan fine-tunen." Henk heeft er alle vertrouwen in dat zijn toneelgroep er eind maart klaar voor is.

Midlifecrisis

'Mona, stop met staken!' speelt zich af op een camping die wordt gerund door het echtpaar Kobus en Mona. Kobus zit midden in een midlifecrisis. Hij vindt het op stap gaan met zijn vrienden belangrijker dan de camping. Zijn vrouw Mona is het zat en besluit, op advies van een vaste campinggaste, in staking te gaan. Kobus moet ineens wel hele lastige problemen oplossen en roept op een gegeven moment wanhopig uit 'Mona, stop met staken!'

Vol Animo is een grote toneelvereniging. In het stuk spelen spelen zeventien mensen mee. Omdat de vereniging zo groot is en nog steeds groeit, schreef toneelschrijver Rob van Vliet, net als vorig jaar, een toneelstuk op maat. Iedereen die mee wil spelen heeft een rol gekregen.

Alle uitvoeringen vinden plaats in de Ogtent in Duiven. Kaartjes zijn te reserveren via info@volanimo.nl.

Lees voor een sfeerverslag van een oefenzondag verder op

pagina 11.