2 feb Aerofitt Duiven

KENTER SPINNINGMARATHON VOOR
ALPE d'HUEZ / 17:00 uur / €10,00

Voor 10 euro kunt u een uur spinnen. Meerdere uren deelnemen is mogelijk! Onze spinningmarathon vindt plaats van 17 tot 21 uur. Er zijn 30 fietsen beschikbaar. Aanmelden via teamduiven@hotmail.com. Vermeld in je mail - Naam - E-mailadres - Telefoonnummer - Voorkeur tijdstip(pen). https://www.facebook.com/teamduivenAD6/ www.teamduiven.nl

2 feb Horsterpark Duiven

GRUWELTOCHT/ 19:00 uur / €12,50

Ben jij helemaal gek van griezelen, horror en spooktochten? Kom dan naar het Horsterpark. Gruweltocht.nl organiseert een gruwelijke wandeltocht genaamd: Vervloekte zielen. Durf jij het aan om het mysterie op te lossen? Let op: deelname op eigen risico. Kom niet bij de organisatie klagen dat je de slaap niet kunt vatten die nacht. Aanmelden: www.gruweltocht.nl.

2 feb De Lantaern Zevenaar

Concert / 20:45 / € 15,00

OGHAM

Ogham brengt op een unieke en eigentijdse wijze vooral Schotse Folkmuziek, afgewisseld met Ierse - en zelf gecomponeerde nummers. De thema's zijn liefde en drank, oorlog en strijd, koningen en zwervers, ketellappers en clanleiders.

3 feb Taveerne de Bijland Tolkamer

Concert / 14:00 / € 19,50

MOES MET RIBKES

Een middag met mooie (dialect) luisterliedjes, afgewisseld met de nodige humor. Hierbij brengen wij ook het onderdeel "De beste zangers", waarin elk van de bandleden een eigen interpretatie geeft aan een nummer van een bekende artiest. Diverse artiesten uit binnen- en buitenland passeren de revue, maar ook eigen nummers mogen niet ontbreken.

5 feb Thoen & Thans Oud-Zevenaar

Culinair / 13:30 / € 7,00

SAMEN AAN TAFEL

In alle even weken op dinsdag van 12.30 uur tot 14.00 uur wordt een 3-gangen verrassingsmenu geserveerd. U hoeft hiervoor ook niet per se uit Oud-Zevenaar of Ooy te komen. Voor reservering of inlichtingen kunt u contact opnemen met: Marian Godschalk tel: 0316-333120 Henk Jansen tel: 0316-332265

7 feb Kunstwerk! Musiater Zevenaar

Cabaret / 20:15 / € 28,50

KARIN BLOEMEN EN BAND: SOUVENIERS

In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen. Je huis en je hoofd raken zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Bloemen voegt de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Een ouderwets avondje theater.

14 feb Kunstwerk! Musiater Zevenaar

Cabaret / 20:15 / € 24,50

OPVLIEGERS 4: TROSSEN LOS!

Loes is door haar zus Lydia gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

15 feb Kunstwerk! Musiater Zevenaar

Dans / 20:15 / € 19,50

HOLLAND DANCE FESTIVAL:

Talent On The Move: Nu al genieten van de topdansers van morgen. De reizende productie Talent On The Move – een initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam – toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door dansstudenten van Codarts. Deze aanstekelijke voorstelling op hoog niveau, is dé uitgelezen kans voor dansliefhebbers en – ontdekkers om een breed palet van hedendaagse dans op de voet te volgen.

16 feb Kunstwerk! Musiater Zevenaar

Cabaret / 20:15 / € 20,-

MARTIJN DE KONING:

KONING VAN DE DIEREN

Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.