Afbeelding
Foto:

Weer wat te vieren

Mike Peters kwam vier jaar geleden werken bij De Ogtent. Hij is mijn toeverlaat waar het gaat om de post, archief, meterstanden en allerlei andere administratieve zaken. Ik zou niet meer zonder hem kunnen. Wat ook leuk is, is dat hij allerlei lijstjes maakt. Zo heeft hij alle 188 8-erop's, deze advertentie die u nu leest heet zo en is dus nummer 188, nageplozen en berekend hoeveel keer een activiteit heeft plaatsgevonden of hoe lang we al iets organiseren.

Wat blijkt, in de eerste week van februari bestaat ons filmhuis 15 jaar. Stef Schaap, toen nog onderwijzer, kwam destijds met het idee en voerde het uit ook! 5 jaar later voegde Peter Schampers zich bij hem om elke donderdag een film te draaien, ondertussen bekend als Filmhuis Bij Bert in De Ogtent.

Recentelijk hebben Jan Willem Verhaaf en Marjan Stroosnijder zich bij hen gevoegd en is het dit vierspan dat zorg draagt voor ons jarige filmhuis. Een hartelijk dank aan deze mensen, die alles vrijwillig en met veel overgave doen, is hier op zijn plaats.

CHRIS VAN DE VEN