27 okt 30+ Grietsche Poort Zevenaar

Landelijke bekende dj's / € 10

www.degriethsepoort.nl/events/zaterdag-27-oktober-boogie-nights.

Hét 30+ feest van Nederland. Je hoort de beste muziek uit de 70's, 80's en 90's en ziet op mega schermen de originele videoclips uit die tijd! Ook ligt er een enorme verlichte dansvloer. Landelijke bekende dj's die hun sporen al hebben verdiend zullen voor een ongekende sfeer zorgen. Groepskorting mogelijk vanaf 10 personen

29 okt Jeugd Musiater Zevenaar

Sander Spaan, Jordi van Rootseler /

€ 185 voor 20 lessen

Op deze datum start de cursus THEATERBEESTEN voor jeugd van 8 tot 15 jaar. Deze wordt gehouden in de theaterzaal van Het Musiater: Ma 16.30 – 18.00 uur (8 – 11 jaar) en 18.15 – 19.45 uur (11 – 15 jaar)

30 okt lezing OGtent Duiven

Bij Bert: Lezing i.s.m. de bibliotheek over laaggeletterden

30 okt Lezing Kunstwerk Zevenaar

Lezingprijs: € 12,50 (€ 10,00 bij inschrijving tot 2 weken).

In de lezing bij de volksuniversiteit (Vincent van Goghstraat 4) hoort U over de geschiedenis van de Vereniging Rembrandt en passeren bekende en minder bekende werken de revue die dankzij de Vereniging in Nederlandse musea te bewonderen zijn.

2 nov Cabaret Musiater Zevenaar

Roué Verveer 20:15 / € 24,-

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en komt met de gloednieuwe theatervoorstelling Heppie De Peppie: opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot!

3 nov College Musiater Zevenaar

Mr. Gerard Spong 20:15 / € 25,-

In Vertrouwen: Een unieke college-voorstelling door niemand minder dan advocaat Mr. Gerard Spong. Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma's en bewijsperikelen komen ruim aan bod.

4 nov Concert M. Atrium Doesburg

Slagwerkgroep van St. Gregorius 14:00 / Gratis

Naast de slagwerkgroep van Gregorius treden het malletkorps van Muziekcorps der Voormalige Schutterij uit Doesburg, de Airborne Mallet Band uit Oosterbeek en de slagwerkgroep Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn op.

8 nov Muziek Musiater Zevenaar

Leonie Meijer 20:15 / € 19,50

Leonie Meijer heeft in het theater de ideale plek gevonden voor haar liedjes. 'Hier.', haar derde theatertournee, gaat onder andere over een reis die zij in haar eentje maakte door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van veel van haar muzikale helden. Ze neemt u mee naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.