Afbeelding
Foto:

Drie keer genieten

Voor de zomervakantie hadden we in DE OGTENT 3 fantastische musicals staan. Studenten van de theaterafdeling van het Rijn IJssel College verrasten ons door het geleverde spel en het enorme enthousiasme en bovenal de professionele uitstraling. De samenwerking met dit ROC gaat nu nog verder. We vinden het prettig om kwaliteit in huis te halen en dat jonge mensen hun talenten kunnen ontplooien.
Wat gaan we nu dan doen? Op 17 en 18 december is er een grandioze DINERSHOW. En als ik grandioos zeg, dan bedoel ik ook grandioos. Er wordt op het podium gedanst en gezongen. Een bijna vier uur durende show!!! U zit in de zaal aan tafels van 8 personen en krijgt een viergangendiner, dat wordt uitgeserveerd door de leerlingen van het ROC. Vorig jaar hebben we met een delegatie hun dinershow bezocht en we waren flabbergasted! Het begint om 18.00 uur.

De show, inclusief eten en wijn, kost € 37,50. Reserveren alleen mogelijk via de website www.deogtent.nl. Leuk voor medewerkers, families, vriendenclubs, maar ook voor individuen of stellen. We maken de tafels 'vol' tot 8 personen. Iedereen is welkom.

Genieten van lekker eten, een geweldig diner en samenzijn.

CHRIS VAN DE VEN