Hope XXL houdt 'Nacht van acht'

LIEMERS - Welke idealen kunnen we in onze eigen regio nog realiseren? Die vraag staat centraal tijdens de 'Nacht van de Acht'. Een initiatief van Hope XXL, waarin Liemerse jongeren streven naar een betere wereld.

Wat is er nodig om iedereen, overal ter wereld prettig te laten leven? Die vraag heeft Hope XXL zich gesteld. Om dit ultieme doel te bereiken is de Liemers List opgesteld. Een toekomstvisie voor veranderingen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau. De Liemers List is het resultaat van acht jaar van gesprekken met jongeren, prominenten en inhoudelijke experts.

Nu volgt een volgend initiatief: De Nacht van de Acht. Met als doel om een aantal idealen in onze eigen regio te kunnen realiseren.

Boekwerk

Hope XXL heeft hiervoor een boekwerk uitgebracht met verschillende TR8-projecten (trachtprojecten) in het gebied Arnhem/Liemers en omgeving. Met steun van Rabobank Arnhem en Omgeving. Tijdens de 'Nacht van de 8' komen in de nacht van vrijdag 5 oktober tot zaterdag 6 oktober in het Provinciehuis in Arnhem tal van sprekers, gasten en jongeren uit de regio samen. Het belooft een bijzondere nacht te worden waarbij teams van acht personen met elkaar de uitdagingen verkennen om tot realisatie van de TR8-projecten te komen. Verschillende gasten zullen de deelnemers inspireren en hun visie geven op de toekomst. Zo komen schrijver en oud-politicus Jan Terlouw, professor Jos van den Broek en gedeputeerde Bea Schouten langs.

Wil je zelf ook met een team meepraten? Geef je op! Meer informatie: hope-xxl.com.