Fotoactie DLHG blijkt een schot in de roos

LIEMERS - Het begon als een aardigheidje. Maar de fotoactie van De Liemers Helemaal Goed (DLHG) op Facebook blijkt een schot in de roos. In een paar maanden tijd zijn er honderden foto's opgestuurd. De mooiste worden ook inderdaad gepubliceerd.

De projectgroep van De Liemers Helemaal Goed wil deze regio nog nadrukkelijker op de kaart zetten brengen en laten zien hoe mooi de Liemers is. De Facebookpagina (@regiodeliemers), waarop het nieuws van DLHG is te volgen, heeft al bijna 5.000 volgers. Een oproepje om mooie Liemerse foto's bleek enkele maanden geleden een voltreffer. Al maandenlang komen er dagelijks prachtige foto's binnen van mensen die van hun regio genieten, een foto maken van een mooi tafereel en hopen dat hun foto een plekje krijgt op de Facebookpagina van De Liemers Helemaal Goed.
"Wij zijn verrast door het succes van deze actie", zegt Pablo van Dick, van de projectgroep De Liemers Helemaal Goed. "We krijgen prachtige foto's binnen vanuit de hele Liemers. Van de mooie natuur, prachtige uiterwaarden tot de recreatiegebieden. De foto's, die massaal worden bekeken, bewijzen dat veel mensen uit deze regio iets hebben met de Liemers en dat ze genieten van hun eigen omgeving."

Ook deelnemen?

Regelmatig beloont De Liemers Helemaal Goed mooie inzendingen met een geldprijs van 25 euro. Mensen die mooie foto's hebben, kunnen deze sturen naar email: info@deliemershelemaalgoed.nl. De Facebookpagina is te vinden via @regiodeliemers.