Afbeelding
Foto:

APPELTAARTCONCERTEN

In het seizoen 2018-2019 komt in Duiven een serie populair klassieke concerten. Zo'n serie heet elders vaak "koffieconcerten", maar in Duiven gaan ze "Horsterpark Appeltaartconcerten" heten. Vijf ervan zullen gegeven worden op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. Eén voorstelling is op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. De eerste 5 concerten vinden plaats in De Ogtent. Het laatste concert wordt gehouden in het Horsterpark.

Deze concerten maken deel uit van Duuve's Mixed Music. Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 28 oktober - ContraBasta | Vrijdag 16 november - Lavalu | Zondag 25 november - Piazolla | Zondag 27 januari - Moretti String Trio | Zondag 24 maart - Trio c tot de derde | Zondag 26 mei - Bron Saxofoonkwartet. Een abonnement voor de hele serie kost € 60,-. Voor dat bedrag krijgt u een concert met in de pauze een kop koffie of thee een een punt van de befaamde Horsterpark-appeltaart.

Als abonnementhouder mag u bij elk concert ook een gast meebrengen, jonger dan 21 of ouder dan 70 jaar. deze gast geniet mee van de muziek en krijgt in de pauze van het concert ook een kop koffie of thee met appeltaart. Het zal ook mogelijk zijn per concert losse kaarten te kopen à € 15,- en geven naast de entree eveneens recht op een kop koffie/thee met appeltaart. Abonnementen zijn online te bestellen via www.deogtent.nl of tijdens kantooruren bij de administratie van De Ogtent.