Afbeelding
Foto:

Koketteren

Onlangs liet ik u, op deze plaats weten, dat er in het Horsterpark en in DE OGTENT in totaal 120 mensen werken. Iemand sprak me er op aan en zei dat dit een heleboel was. Hij zette er vraagtekens bij en gaf aan dat ik er mee koketteerde. Ik haalde mijn schouders op en zei dat ik niets liever deed dan koketteren. Ik heb er zelfs dagtaak aan.

Het getal van 120 ging ik wel bij Mike, mijn administratieve rechterhand, voor een tweede maal controleren. Mike houdt alles bij. Het bleken er zelfs een paar meer te zijn dan 120.

"Daar komen nog de vrijwilligers bij". Ook Mike koketteert graag! Daarom liggen we elkaar zo goed, denk ik! Ook een hele lijst. Ik laat het aantal hier maar achterwege.

Wel licht ik, in deze 8-Erop, er een drietal groepjes uit. Allen actief in het Horsterpark. Zo zijn er de mensen die ons bijstaan in het onderhoud van de panden en tijdens Dickens in de Liemers -dagen achtereen in touw zijn om dat logistiek allemaal voor elkaar te boksen. De opruimploeg van Dickens in de Liemers heeft een eigen ruimte gekregen. Van een heel andere orde zijn de mannen van de Horsterpark-Expres. Er is te weinig plek, anders noemden we ook nog de dames van het naaiteam, die onder leiding van Yvonne, al die mooie kostuums voor Dickens in de Liemers gemaakt hebben of Karin die elke woensdagmiddag Jeroen in zijn rolstoel begeleidt.

120 mensen en al die vrijwilligers? Je kunt me beter inwrijven dat ik lui ben. Al wat zij doen, hoef ik niet te doen! Ik wil ze allemaal wel bedanken. Fantastische mensen die…graag koketteren met hun Horsterpark.

Trouwens, die 'iemand' uit regel twee was een stemmetje… in mijn eigen hoofd!

CHRIS VAN DE VEN