Zing en Swing voor ouderen krijgt een vervolg

ZEVENAAR - Het grote succes van het project Eindeloos Musiceren voor ouderen met als thema 'Alles is Liefde' krijgt een vervolg. Dit keer in samenwerking met Kunstwerk! Het Musiater.

Zing en Swing is bedoeld voor ouderen die niet zo gemakkelijk meer naar een zangvereniging stappen of denken dat ze helemaal niet kunnen zingen. "Ze zullen versteld staan hoe leuk het is om met elkaar te zingen, dingen en misschien zelf een instrumenten bespelen", aldus één van de deelnemers, die dolenthousiast is over het initiatief. "Het wordt vast weer een gezellige boel." Rasmuzikant Paul Mulder is weer bereid gevonden om zijn medewerking te verlenen. Mulder staat bekend om zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. Zing en Swing start op dinsdag 28 augustus van 10.00 tot 11.00 uur in het Musiater in Zevenaar. Daarna elke week op dezelfde dag en dezelfde tijd. In totaal twintig keer tot eind januari 2019. De kosten bedragen zeventig euro voor het hele project.

Opgeven kan voor 23 augustus bij Hennie Bakker, henniebakker@upcmail.nl of Plony Fransen, pjfransen-schaap1935@kpnmail.nl, telefoon (0316) 524091.