Smoking Alaska, de winnaar van vorig jaar. Foto: Demi Manders
Smoking Alaska, de winnaar van vorig jaar. Foto: Demi Manders Foto:

Tweede Battle Of The Bands de Liemers

Vervolg van voorpagina

Bandlid Alex Nas vertelt over de deelname en winst van vorig jaar: "We gingen er een beetje sceptisch in, maar er waren verassend veel mensen en goede bands, dat was erg leuk.

We hebben na het winnen van Battle Of The Bands veel optredens gedaan. Nu hebben we even een break zodat we aan nieuwe nummers kunnen werken. Het is heel bijzonder om te kunnen zeggen dat je de Battle Of The Bands de Liemers hebt gewonnen!"

Stichting HOP

Voor dit jaar zijn de voorbereidingen alweer in volle gang, er moet nog veel geregeld worden.

"We gebruiken zo veel mogelijk hetzelfde draaiboek als vorig jaar en we werken dit jaar weer samen met Stichting HOP waar we heel blij mee zijn. Op het moment liggen we met alle voorbereidingen goed op schema", zegt Leuverink.

'We hebben na de

winst vorig jaar veel

optredens gedaan'

De organisatie hoopt dit jaar nog meer aanmeldingen te krijgen dan vorig jaar. "Muziek maken is gewoon heel erg leuk en met een enthousiast publiek is het helemaal geweldig", vervolgt Leuverink. "De Battle zal ook dit jaar weer een gezellige avond worden en voor behoorlijk wat leven in het centrum van Duiven zorgen. Het is natuurlijk helemaal mooi om de Battle Of The Bands de Liemers 2018 te winnen! Bands die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via het email adres: battleofthebands.deliemers@gmail.com. Vorig jaar deden er veel bands mee uit Duiven, dit jaar hopen we ook op meer bands uit andere plaatsen in de Liemers."