Maak kans op een stimuleringsbijdrage van Leven in de Liemers

Wie dit jaar een culturele, kunstzinnige, creatieve of historische activiteit wil realiseren in de Liemers, kan zijn of haar idee aandragen voor een stimuleringsbijdrage van Cultuur- en Erfgoedpact Leven in de Liemers.

Initiatieven die de leefbaarheid en identiteit van de Liemers versterken met kunst, cultuur of erfgoed komen in aanmerking voor maximaal tweeduizend euro. Ideeën indienen kan tot en met 1 juli 2018.

Leven in de Liemers wil verbindingen leggen. Daarom is samenwerking tussen twee of meer Liemerse organisaties een belangrijk criterium van de stimuleringsbijdrage.

Een andere voorwaarde is dat de activiteit past binnen het thema 'Leven in de Liemers' en dat deze inspeelt op een behoefte of vraagstuk uit het gebied. Kijk voor alle criteria en de aanvraagprocedure op: www.levenindeliemers.nl/stimuleringsbudget.

Leven in de Liemers is het Cultuur- en Erfgoedpact van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. Samen met de provincie Gelderland maken de gemeenten de komende jaren geld beschikbaar voor kunst, cultuur en erfgoed in het gebied. Een overzicht van de activiteiten staat op: www.levenindeliemers.nl/activiteiten.