Afbeelding
Foto:

IETS TE VIEREN?

Op zoek naar een locatie voor een feestje? Iets met een speciaal karakter, oma die 80 wordt, iemand die afscheid neemt van het bedrijf vanwege pensioen, een promotie, een verjaardag vanwege een rond getal, zoveel jaar getrouwd...
Dan kan een feestje worden gevierd in het paviljoen van ons Horsterpark. Een prachtige plek aan het water, in het groen en rustig gelegen. Het paviljoen kan ruimte bieden aan zo'n 80 mensen.

Wat is, mocht u belangstelling hebben, de praktische informatie?
De tijden waarop het gehuurd kan worden zijn altijd in overleg en buiten de
openingstijden van het paviljoen. De huur bedraagt € 250,-- per evenement. De drankjes worden geturfd en hapjes en/of buffetten kunnen qua arrangement tijdens een persoonlijk gesprek worden doorgenomen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via: 0316-282057 of E-mail: info@horsterpark.nl.

Of wil je iets 'klein' vieren? Dan is een High Tea een uitkomst. De kosten daarvoor bedragen € 17,50 per persoon, het al is mogelijk vanaf 2 personen. Wel graag ca. 4 dagen van tevoren reserveren omdat we alles zelf bakken.

En wat 'krijg' je dan voorgeschoteld? Glaasje prosecco alcohol/alcoholvrij, bonbon, koekje, plakje cake, puntje appeltaart, stukje kwarktaart, scone met jam, kersenscone, hartig taartje, wrap zalm, afbakbroodje met salade, slagroom en onbeperkt thee drinken!