De oude hooizolder is omgebouwd tot een prachtige ruimte voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, coaching en nog veel meer.
De oude hooizolder is omgebouwd tot een prachtige ruimte voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, coaching en nog veel meer. Foto:

Rob en Danny Hulshoff van alle markten thuis

Landbouw, natuur, conferentie, zorg en educatie in Gelderse waarden

PANNERDEN - Samen met haar man Rob heeft Danny Hulshoff-Willemsen een akkerbouwbedrijf voor frietaardappels. Daarnaast bieden ze bedrijven de mogelijkheid geheel ontzorgd een dag of dagdeel te vergaderen, trainen of te teambuilden. Alles voor conferentie en educatie in een uitgestrekt natuurlandschap is aanwezig.

Danny en Rob hebben in eerste instantie het akkerbouwbedrijf voor frietaardappels van de ouders van Rob overgenomen. In 2005 zijn ze gaan verbreden en begonnen ze Nova zorg en welzijn, samen met een partner. Nova biedt mensen met een zorgvraag maximale maatschappelijke participatie en bestaat uit Nova zorgboerderij, Nova actief, Nova zorgatelier, Nova rentree, 't Proathuus en Nova Uit en Thuis. In 2015 begonnen ze met Buitengoed Gelderse Waarden, hun jongste en nieuwste onderneming. Het mooiste vinden ze dat alles bij elkaar hoort en met elkaar samen hangt: landbouw, zorg, natuur, conferentie en educatie.

Buitengoed Gelderse Waarden ontstond toen een grote oude hooizolder moest worden opgeknapt. Er werd besloten de ruimte nuttig te gebruiken en zo kwam Buitengoed Gelderse Waarden tot stand. Alles werd verbouwd en nu is de oude hooizolder omgebouwd tot een prachtige locatie voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, coaching en nog veel meer voor groepen tot 80 personen. Het is een unieke locatie gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving. Een authentieke boerderij, gelegen aan de dijk in het buitengebied van Pannerden. Het is ook het startpunt van vele mogelijke activiteiten in de natuur, landbouw of zorg. Een struintocht door de uiterwaarden, een rondleiding over een modern akkerbouwbedrijf - namelijk het bedrijf van Danny en Rob - of een presentatie over de bedrijfsvoering van een zorginstelling. De natuur beleven, het buitenleven voelen en kennis maken met de boerengastvrijheid. Alles is mogelijk.

Danny en Rob hebben hun akkerbouwbedrijf nog steeds, maar ze zijn nu ook zo veel meer. "We zijn nog steeds boeren, maar we hebben ons boerenbedrijf verbreed", zegt Danny. Daardoor is geen dag hetzelfde. "Vooral voor onze startende onderneming Buitengoed Gelderse Waarden is elke dag anders. De drukte is wisselend en alles eromheen is wisselend, want elk bedrijf wil maatwerk. Een twee uur durende meeting of een meerdaagse, met of zonder aanvullende activiteiten, standaard of op maat. We hebben voor ieder wat wils en leveren een totaalconcept: georganiseerd en ontzorgd van A tot Z. Daarnaast zijn niet alleen bedrijven bij ons welkom. Ook ook basisscholen en middelbare scholen uit het hele land kunnen kennis komen maken met ons akkerbouwbedrijf voor frietaardappels en de natuur." Zakelijk en educatief is waar Buitengoed Gelderse Waarden voor staat. Het leukste vindt Danny om alles te organiseren en contact te hebben met de mensen. "Het is geweldig om alles te runnen. De afwisseling en diversiteit zijn groot en het is super leuk om te zorgen voor een geslaagde dag. Bedrijven kunnen even helemaal 'out-of-the-box' zijn in onze comfortabele, uitdagende en inspirerende omgeving en voor scholieren is het zeer leerzaam ons boerenbedrijf te zien. Vooral de oogsttijd van de frietaardappelen is één van de leukste momenten van het jaar."