Afbeelding
Foto:

Word vriend van het vfonds!

Het vfonds zoekt vrienden. Vrienden die Vrede en Vrijheid ook belangrijk vinden. Vrienden die geïnteresseerd zijn in de projecten die wij ondersteunen en die dat graag willen delen met hun familie en bekenden. Want samen maken wij vrede mogelijk!

Vind jij Vrede en Vrijheid ook belangrijk? En vind jij de projecten die wij ondersteunen interessant? Word dan vandaag nog gratis vriend van het vfonds! Je verplicht je helemaal tot niets. We informeren je ongeveer zes keer per jaar via onze nieuwsbrief en Facebook over leuke aanbiedingen. Korting op toegang in een oorlogs- en verzetsmuseum bijvoorbeeld. Dat doen vrienden. Voor onze vrienden hebben wij op dit moment de volgende aanbiedingen:
• Maart 2018: entree 1,- euro in Nationaal Onderduikmuseum Aalten
• Vanaf 8 maart: 2e kaartje gratis bij Movies That Matter

Uiteraard steunen wij ook dit jaar het V-Team met de honderd jongste lopers dat loopt onder leiding van de Kindercorrespondent. Daarnaast gaan wij ons Team vfonds uitbreiden. Ben jij vriend van het vfonds, loop je mee met de 4-daagse en heb je nog geen wandelshirt van Team vfonds? Vraag het dan gratis aan via 4daagse@vfonds.nl. Is het echt helemaal gratis? Ja, onze vriendschap is echt helemaal gratis en blijft dat ook. Het vfonds ondersteunt ruim tweehonderd projecten per jaar. Dat is mogelijk door onder meer bijdragen van de Nationale Postcode Loterij, De BankGiro Loterij en de Nederlandse Loterij. De projecten die wij ondersteunen vinden het fijn om een aanbieding te maken voor de vrienden van het vfonds, zodat nog meer volwassenen en kinderen kennis kunnen maken met hun werk. Vraag daarom vandaag nog je vriendenpas aan op https://www.vfonds.nl/word-vriend
En wil je je afmelden als vriend? Dan is een mailtje naar info@vfonds.nl voldoende.