Logo arnhemsekoerier.nl


Twee nieuwe appartementengebouwen in Schuytgraaf

  Zakelijk

Arnhem - Op donderdag 29 juni aanstaande organiseert projectontwikkelaar Van Wijnen een Inspiratiesessie in het Informatiecentrum van de Schuytgraaf. Centraal tijdens de avond staat de ontwikkeling van Panorama Leihagen: twee luxueuze appartementengebouwen in het buurtje De Leihagen, in het zuiden van Schuytgraaf.

Nieuwe plannen

De eerste plannen voor Panorama Leihagen dateren van 2014. Een toenemende vraag naar ruime en luxe appartementen in Schuytgraaf is reden voor Van Wijnen om de plannen te herzien. Er zijn nieuwe schetsontwerpen voor de twee appartementengebouwen gemaakt en die willen Van Wijnen en de architect graag met geïnteresseerden bespreken tijdens de Inspiratiesessie op 29 juni aanstaande.

Luxe afwerking

‘Hoe wilt u wonen in Panorama Leihagen?’ Het antwoord op die vraag is straks leidend voor de verdere ontwikkeling van de twee kleinschalige gebouwen met ieder acht

luxe afgewerkte drie- of vierkamerappartementen en een penthouse met een groot balkon, een eigen parkeerplek in de onderliggende garage en een panoramisch uitzicht!

Donderdagavond 29 juni 2017

De Inspiratieavond vindt plaats van 17:00 – 18:30 uur in het Informatiecentrum Schuytgraaf naast het nieuwe winkelcentrum. De ontwikkelaar en architect zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en de woonwensen van geïnteresseerden te bespreken. De start verkoop van de appartementen staat vooralsnog gepland in het najaar van 2017. Meer informatie vindt u op de website www.panoramaleihagen.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten