Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
zaken

Nieuwe iPhone 15 gaat komen

Zakelijk

2023 kan het jaar worden waarin de grootste hardware-upgrade van de iPhone plaatsvindt, in de laatste 5 jaar. Terwijl Apple zich klaarmaakt om de iPhone te verbeteren, is dat niet alles. Het is ook de tijd waarin waarschijnlijk de dunste en lichtste hoesjes gaan worden uitgebracht. Er wordt verwacht dat er nog meer unieke ontwerpen op de markt komen. Deze ontwerpen zullen je versteld doen staan.

Laten we eerst eens kijken naar de belangrijkste ontwerpupdates die met de nieuwe iPhone komen. Daarna bespreken we de mogelijkheden van het iPhone 15 hoesje.

iPhone 15 ontwerpupdates

Veel geruchten geven aan dat de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max de universele USB-C-poort zullen gebruiken. Dit in plaats van de Apple-eigen Lightning, bovendien zullen ze worden geleverd met titanium frames. Titanium is lichter dan aluminium en roestvrij staal, wat het gewicht van de iPhone 15 Pro-versies kan verminderen.

Het formaat van de iPhone 15-modellen zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als die van zijn voorganger. Maar ze kunnen komen met een grotere camera.

De aan/uit- en volumeknoppen op iPhone 15 zijn mogelijk enigszins verplaatst. Volgens de gelekte afbeeldingen die online zijn geplaatst. Het is daarbij ook duidelijk dat alle nieuwe iPhones een ronder ontwerp hebben, waardoor ze comfortabeler in de hand liggen.

Upgrades van iPhone 15-hoesjes

Hoewel de iPhone 15 een aantal grote hardware veranderingen zal ondergaan zullen er voldoende overeenkomsten zijn met de voorgangers. Voor veel mensen dient een telefoonhoesje als een accessoire dat hun persoonlijkheid en uniekheid laat zien. Het is meer  dan alleen een beschermhoes. Er worden meer kleuropties en fantastische ontwerpen van de iPhone 15-telefoonhoesjes verwacht.