Tot 70% korting bij fabrieksverkoop op bedrijventerrein het Broek in Arnhem.
Tot 70% korting bij fabrieksverkoop op bedrijventerrein het Broek in Arnhem.
zaken

Tot 70% korting op elektrische huishoudelijke apparaten Fabrieksverkoop Inventum in Arnhem

Zakelijk

ARNHEM - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni is er een grote fabrieksverkoop op bedrijventerrein het Broek in Arnhem. Bezoekers ontvangen tot 70% korting op de merken Inventum, Tomado en Carmen. 

Het aanbod bestaat uit een breed assortiment huishoudelijke artikelen; van koffiezetters, waterkokers, grillapparaten tot koelkasten, ovens en magnetrons. Op het gebied van personal care varieert het aanbod van weegschalen, bloeddrukmeters en elektrische dekens tot föhns, krultangen en stijltangen. Alle apparaten zijn ongebruikte retouren en je krijgt 2 jaar fabrieksgarantie op de werking van het apparaat.

De fabrieksverkoop vindt plaats aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem (bedrijventerrein het Broek) vrijdag 9 juni van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 10 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan rondom het gebouw en de entree is gratis. Tijdens de fabrieksverkoop is het alleen mogelijk om met de pinpas te betalen.

Merken

Inventum is een oer-Hollands merk en al ruim 115 jaar een begrip in Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging biedt het merk goede kwaliteit apparaten. Carmen heeft een mooi assortiment persoonlijke verzorgingsproducten waaronder föhns, stijltangen en krultangen- en sets, maar ook lichaamsverzorging zoals een gezichtsstomer en ladyshave. Tomado staat bekend om zijn praktische producten voor een betaalbare prijs en heeft een ruim assortiment aan verschillende elektrische apparaten.