Wonen bij September Arnhem. (Foto: Iowah Foto-Grafish)
Wonen bij September Arnhem. (Foto: Iowah Foto-Grafish)
zaken

Open dag Wonen bij September Arnhem

Zakelijk

ARNHEM - Zaterdag 25 maart houdt Wonen bij September Arnhem een open dag. Het woonhuis aan de Da Costastraat 5 telt 23 appartementen voor ouderen die door dementie niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Middenin een levendige wijk, prachtig gelegen op de Paasberg met alle voorzieningen vlakbij. U bent van harte uitgenodigd om (op afspraak) sfeer te komen proeven. 

Locatiemanager Marcel Geevers laat u graag kennismaken met het woonhuis, het team en de warme en persoonsgerichte zorg die zij daar geven aan bewoners. Neem voor een persoonlijke rondleiding contact met hem op via tel 06 - 150 736 47 of marcel.geevers@compartijn.nl. Maakt u liever op een andere dag een afspraak, dat kan natuurlijk ook!  

Leefplezier

“Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Het dagelijkse leven wordt niet geleid door een vast dagritme maar wordt afgestemd op de behoefte van de bewoner. Alles draait om ‘Leefplezier’. Hoe staat iemand in het leven, wat zijn de gewoonten en wat is de belevingswereld? We vinden het belangrijk om iemand écht te leren kennen. Alleen dán kunnen we de juiste aandacht geven, het individu staat centraal.”

Meer informatie

Meer weten over Wonen bij September Arnhem?

Kijk dan ook eens op www.wonenbijseptember.nl/woonhuis/arnhem (ook hier kunt u zich aanmelden voor de open dag).