Kom werken bij Buitenplaats Beekhuizen, Restaurant WOODZ en Boutique Hotel Beekhuizen. (Foto: Peggy Janssen)
Kom werken bij Buitenplaats Beekhuizen, Restaurant WOODZ en Boutique Hotel Beekhuizen. (Foto: Peggy Janssen)
zaken

Tweede ‘(Bij)Banendag’

Zakelijk

VELP - Bij Buitenplaats Beekhuizen, Restaurant WOODZ en Boutique Hotel Beekhuizen heeft zaterdag 25 maart van 12.00 tot 16.00 uur de tweede gezamenlijke ‘Banendag’ plaats in de recreatie- en horecasector. Locatie: Bovenallee 1 in Velp. 

“Het is een uitgelezen kans voor als je benieuwd bent welke banen er zoal zijn op een luxe glamping of als je wilt kennismaken met het werken in een luxe hotel. Daarnaast is het een prachtige plek midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom!”, aldus Rick Milius, General Manager bij Buitenplaats Beekhuizen.

Binnenlandse vakanties zijn nog steeds erg in trek en daardoor weten veel gasten de weg naar het hotel, de Buitenplaats of Restaurant WOODZ in Velp te vinden. Milius: “Of jij nu op zoek bent naar een leuke bijbaan, toffe zomerbaan, leerzame stageplaats, je een tussenjaar hebt of een nieuwe weg wilt inslaan in je carrière, bij ons vind je het allemaal. En wij denken graag met je mee of je nou ervaring hebt of niet.”

Deze dag maak je kennis met medewerkers die je alles vertellen over hun afdeling. Je kunt vragen stellen over hun werk en de werkomgeving bekijken. Er zijn mogelijkheden als stagiair, medewerker en leidinggevende voor onder andere Bediening, Ontbijt, Keuken, Afwas, Groen & onderhoud, Activiteiten/Animatie, Events, Housekeeping, Gastvrouw of -heer en Receptie. Ben jij iemand die bij ons past en wil je komen kennismaken? Kom langs op zaterdag 25 maart. Meer informatie op www.buitenplaatsbeekhuizen.nl/banendag. “Wij gaan graag met jou in gesprek en zijn ervan overtuigd dat jij, net als onze gasten, met een grote glimlach zult vertrekken!”