Afbeelding

Chinees leren in het Jaar van het Konijn

Zakelijk

ARNHEM - Floor Perquin van het in Arnhem gevestigde China Translated opent 1 februari 2023 haar deuren voor nieuwe cursisten die kennis willen maken met het Mandarijn Chinees of hun kennis daarin willen verbreden. Online of op een leslocatie, individueel of in groepsverband, zakelijk of voor privédoeleinden, alles is mogelijk. Op de blog van de website https://www.chinatranslated.nl/ is meer informatie te vinden. 

Het Jaar van het Konijn is gestart op 21 januari en werd overal in Nederland gevierd. Mensen die in het Jaar van het Konijn zijn geboren, zijn getalenteerd, gewetensvol, vriendelijk, eerlijk en diplomatisch. ‘Nee zeggen’ is voor hen een uitdaging. Het Jaar van het Konijn wordt een jaar van harmonie. “Zelf ben ik uiteraard ook een Konijn”, lacht Floor Perquin, eigenaar van China Translated. “Alleen dat diplomatische herken ik wat minder in mezelf. Gelukkig kan ik de rest wel allemaal afvinken.” 

Lesmogelijkheden in verschillende vormen 

Afgelopen jaar kwam Perquin in aanraking met blended learning, waarbij gebruik wordt gemaakt van veel verschillende lesmethoden naast elkaar. Omdat ze al eerder bezig was met lesgeven en deze diensten graag wilde uitbreiden was dit het laatste zetje om een online lesomgeving op te zetten. De combinatie van online mogelijkheden en contacturen met een docent zijn wat Perquin betreft eindeloos. “Gevorderden uit het hele land kunnen zo in een online omgeving hun gesproken Chinees blijven oefenen, bijvoorbeeld in een online chatroom, met waar nodig ondersteuning van een docent. En als cursisten het fijn vinden om af en toe fysiek af te spreken is dat ook te regelen.” Uiteraard blijft de klassieke lesmethode met een boek en een docent in een leslocatie en een volledig vooraf vastgelegd programma ook bestaan. 

Zakelijk Chinees 

“Met onze flexibele cursussen - waarvoor we ook experts van buitenaf kunnen inhuren - staat China Translated garant voor uitstekende, op maat gemaakte trainingen voor bedrijven”, aldus Perquin. “We houden alles flexibel en kennen de verschillende culturen zo goed dat niets een goede communicatie in de weg staat.” 

Wil je indruk maken tijdens de Nieuwjaarsviering, zeg dan: ‘Toe njen kwaai le’, Gelukkig Jaar van het Konijn.
‘Toe’ betekent ‘konijn’, ‘njen’ is ‘jaar’ en ‘kwaai le’ betekent ‘gelukkig’.

Nieuwsgierig geworden?

Een kennismakingsles is al mogelijk vanaf 20 euro per persoon en kan worden aangevraagd via info@chinatranslated.nl.
Dit aanbod is geldig in de hele maand februari 2023.

China Translated, 06-54374434, https://www.chinatranslated.nl/