Afbeelding

De Lorijn Tweewielers bestaat 5 jaar. Speciaalzaak houdt E-bike Opstapdag

Zakelijk

BABBERICH – In het weekend van 5 en 6 maart aanstaande viert De Lorijn Tweewielers, gevestigd aan de Dorpstraat in Babberich, haar 5-jarige bestaan. 

Om niet stilletjes aan deze mijlpaal voorbij te gaan worden de klanten en geïnteresseerden dat weekend met een hapje en drankje ontvangen om samen met eigenaar Joris de Lorijn en zijn team te proosten op dit mooie jubileum. “Toen ik in 2017 de zaak feestelijk opende had ik niet voorzien dat het zo zou gaan lopen”, zegt Joris de Lorijn. “Mijn droom werd werkelijkheid: een eigen zaak. Dat betekent handen uit de mouwen en hard werken. Mijn motto: kwaliteit en service leveren en afspraken nakomen heeft geresulteerd in een mooie klantenkring. Daar ben ik trots op.” Inmiddels werkt Joris niet meer alleen, maar heeft hij een vakkundig team om zich heen gevormd. Ook mannen die voor de klanten klaarstaan en de nodige service verlenen. Zoals het thuis ophalen en brengen van de fiets.

E-bike Opstapdag
Om klanten kennis te laten maken met de nieuwste modellen elektrische fietsen organiseert De Lorijn Tweewielers tijdens het jubileumweekend een E-bike Opstapdag. Alle nieuwe modellen e-bikes staan voor de klanten klaar om er een vrijblijvende proefrit mee te maken. Het team voorziet hen dan van de nodige informatie en maatwerk adviezen. Bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets trakteert De Lorijn Tweewielers de klanten dit weekend op extra aantrekkelijke aanbiedingen. Het team heet u graag van harte welkom.

De Lorijn Tweewielers
Dorpstraat 22
Babberich
tel. (0316) 242836
www.delorijntweewielers.nl