Beautycare Velp, Slender You Studio Velp.
Beautycare Velp, Slender You Studio Velp.

Kom slenderen in Velp

Zakelijk

VELP - Slenderen is goed voor mensen met of zonder lichamelijke klachten. Heeft u last van onder andere Reuma, Artrose, knie- of heupklachten, stijve nek of andere klachten waardoor sporten op de sportschool te zwaar is? Denk dan eens aan slenderen. 

Slenderen is onbelast bewegen net als zwemmen. De zwaartekracht wordt gedragen door de banken. Slenderen verbetert de conditie van de spieren, stimuleert de bloedsomloop, laat afvalstoffen sneller verdwijnen en zorgt voor totale ontspanning. Dus ook goed voor mensen met stress.
Slender You bewegingsbanken bestaan uit zes banken van tienminuten. U draagt gladde kleding met sokken en neemt een badlaken mee. U bent een uur actief in beweging en zweet niet. Slenderen kunt u al weer 26 jaar in Velp.
Maak een afspraak voor een gratis proefles!
Ga haarloos de zomer in…

Definitief ontharen door middel van IPL behandelingen. De droom van elke vrouw… zonder scheermes op vakantie of de zomer in. “Ben je de scheerbultjes zat? Start nu met IPL-behandelingen! Kom eens in de 5-6 weken voor het gewenste resultaat.

Wij zijn één van de goedkoopste uit de regio en hebben ruim vijftien jaar ervaring. Alle lichaamsdelen zijn mogelijk, zoals gezicht, oksels, bikinilijn of schaamstreek, benen, rug, borst en/of buik.

Bel voor een gratis intakegesprek of meer informatie. Hou deze krant of de website in de gaten voor de aanbiedingen!

Beautycare Velp, Slender You Studio Velp, President Kennedylaan 81A, Velp. 026 3610757 of 06 19193009;
www.beautycarevelp.nl.