(foto: Peggy Janssen Photography)
(foto: Peggy Janssen Photography)

Eerste ‘Banendag’ bij Buitenplaats Beekhuizen, Restaurant WOODZ en Boutique Hotel Beekhuizen!

Zakelijk

VELP - Op zaterdag 19 februari van 12.00 – 16.00 uur vindt de eerste gezamenlijke ‘Banendag’ bij deze bedrijven in de recreatie- en horecasector plaats. 

“Het is een uitgelezen kans voor als je benieuwd bent welke banen er zoal zijn op een luxe glamping of als je wilt kennismaken met het werken in een luxe hotel. Daarnaast is het een prachtige plek middenin de natuur van Nationaal Park Veluwezoom!”, aldus Rick Milius, general manager bij Buitenplaats Beekhuizen.

Vanwege de coronasituatie zijn binnenlandse vakanties in trek en weten veel gasten de weg naar het hotel, de Buitenplaats of Restaurant Woodz in Velp te vinden. Milius: “Of jij nu op zoek bent naar een leuke bijbaan tijdens je opleiding, toffe zomerbaan, leerzame stageplaats, je een tussenjaar hebt of een nieuwe weg wilt inslaan in je carrière, bij ons vind je het allemaal en wij denken graag met je mee of je nou ervaring hebt of niet.”

Deze dag maak je kennis met verschillende medewerkers die je alles vertellen over hun afdeling. Je kunt vragen stellen over het werk dat zij doen en deze mogelijke werkomgeving eens goed bekijken! Er zijn mogelijkheden als stagiair, medewerker, supervisor en leidinggevende voor onder andere: Bediening, Ontbijt, Keuken, Afwas, Groen & onderhoud, Activiteiten/Animatie, Events, Housekeeping, Gastvrouw of -heer en Receptie.

Meer informatie en aanmelden
Ben óf ken jij iemand die bij ons past en gewoon eens wil komen kennismaken? Meld je dan snel aan via onze website: www.buitenplaatsbeekhuizen.nl/banendag. “Wij gaan graag met jou op in gesprek op 19 februari en zijn ervan overtuigd dat jij, net als onze gasten, met een grote glimlach zult vertrekken!”
Buitenplaats Beekhuizen,
Bovenallee 1, Velp.