Volop kerstsfeer in Winkelcentrum Rijkerswoerd.
Volop kerstsfeer in Winkelcentrum Rijkerswoerd.

Winkelcentrum Rijkerswoerd verloot maar liefst 50 kerstpakketten

Zakelijk

ARNHEM - Winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem verrast haar trouwe bezoekers in de decembermaand met een feestelijk kerstpakket. Door kassabonnen te sparen van de winkels van Rijkerswoerd in de periode van 6 tot en met 22 december maken bezoekers kans op een van de 50 goed gevulde kerstpakketten.

Van 6 tot en met 22 december geven de ondernemers speciale actie-enveloppen uit aan alle klanten. Als bezoekers kassabonnen hebben gespaard van drie verschillende winkels, kan de envelop ingeleverd worden in een van de inleverboxen. Dit kan tot en met 22 december. Hoe meer enveloppen men inlevert, hoe meer kans men maakt op zo’n uniek kerstpakket. Uit alle inzendingen worden namelijk maar liefst 50 goed gevulde kerstpakketten verloot.

Winterplein
Op donderdag 23 december zijn bezoekers van harte welkom op het Winterplein in winkelcentrum Rijkerswoerd. Waag een kansje bij het Rad van Fortuin en geniet van heerlijke warme chocolademelk, live muziek en een workshop ‘creatief met groen’. Het Winterplein is geopend van 12.30 tot 16.30 uur.

Winkelcentrum Rijkerswoerd
Op het Toneel
6836 RP Arnhem
www.winkelcentrumrijkerswoerd.nl

Ook te volgen via Facebookpagina: Winkelcentrum Rijkerswoerd