Afbeelding

Black Friday 2022: de hoogste kortingen van het jaar

di 7 dec 2021, 12:25 Zakelijk

Black Friday 2021 is net voorbij, maar gelukkig komt Black Friday elk jaar terug en zal er dus ook een Black Friday 2022 zijn. Black Friday valt altijd in eind november en zal daarom in 2022 ook op vrijdag 25 november vallen. Op en rondom deze dag kun je veel hoge kortingen vinden en de beste deals scoren. Het is een van de grootste kortingsfestijnen van het jaar. Aangezien het ook in eind november is, is het de perfecte tijd om kerstinkopen te gaan doen. Scheelt weer voor je portemonnee en dan ben je lekker op tijd voor kerst. 

Komst van Black Friday naar Europa

Black Friday valt standaard in eind november en dat heeft een reden. Black Friday is namelijk ontstaan in Amerika. Hier begon het als de vrije vrijdag die mensen hadden na Thanksgiving, dat elke vierde donderdag in november is. Deze vrije dag werd benut en er werden veel kerstinkopen gedaan. Hierdoor werd deze dag druk. Winkels en merken speelden hierop in door veel goede acties aan te bieden. Zo werden nog meer winkeliers aangetrokken en ontstond Black Friday. Het succes bleef duren en Black Friday is nog steeds een succes in Amerika. Hierdoor waaide het ook over naar Europa. 

Dyson Black Friday deals 

Veel merken en winkels doen tegenwoordig mee aan Black Friday. Er zijn veel populaire merken zoals Sonos, Apple of Playstation die een deel van hun producten met korting verkopen tijdens Black Friday. Niet alleen technologie, kleding en games zijn populair tijdens Black Friday. Huishoudproducten zijn ook populair. Zo worden veel Dyson stofzuigers met prijsverlaging verkocht tijdens Black Friday. Dyson Black Friday deals zijn altijd in overvloed tijdens dit kortingsfestijn. Dyson levert kwaliteit stofzuigers en zijn daarom volgens ook een echte Black Friday aanrader. 

Dyson levert niet alleen goede stofzuigers

Dyson verkoopt stofzuigers, steelstofzuigers en robotstofzuigers, van hoge kwaliteit, maar dat is niet het enige dat ze verkopen. Ze verkopen namelijk ook luchtverfrissers, luchtreinigers, ventilatoren en bevochtigers. Daarnaast vind je in hun assortiment ook verlichting en zelfs haarstylingproducten zoals een föhn of multistyler. Voor goede Dyson Black Friday deals hoef je dus niet alleen een stofzuiger te willen. Je kunt ook terecht voor een haarstyler of een luchtreiniger. Heb je dus een van deze producten nodig, wacht dan nog even tot Black Friday en koop ze met korting. Dyson doet namelijk tot nu toe elk jaar weer mee. 

Bij deze winkels kun je terecht voor goede Dyson Black Friday deals

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je dus een product van Dyson wilt, is het handig te weten waar ze deze verkopen en welke winkels naar verwachting mee gaan doen aan Black Friday. We kunnen je alvast vertellen dat de Dyson webshop elk jaar weer meedoet aan Black Friday. Ook grote winkels zoals de Mediamarkt en Coolblue staan er ook om bekend de beste Black Friday deals aan te bieden. Daarnaast is Bol.com ook altijd een goede aanbieder tijdens Black Friday. Deze winkels verkopen ook allemaal Dyson producten en hebben elk jaar weer goede acties tijdens Black Friday. 

Maak een wenslijstje en bereid je voor

Als je de winkels weet, is het handig om je nog meer voor te bereiden. Dyson verkoopt namelijk veel producten. Maak een wenslijstje van wat je graag zou willen hebben of aan iemand zou willen geven. Door dit wenslijstje bij te houden weet je precies wat je wilt en waar je naar op zoek kunt gaan. Dan kun je bijvoorbeeld ook checken waar ze een goede voorraad van dit product hebben en waar ze dit product waarschijnlijk in de actie doen tijdens Black Friday. Dan ben je de drukte voor.