Afbeelding

Welke relatiegeschenken zijn op dit moment populair

Zakelijk

Relatiegeschenken zijn toch zonde van het geld? Ze belanden vaak in de prullenbak dus waarom zou je hier als bedrijf nog in investeren? Als je het slim aanpakt zijn relatiegeschenken tijdloos en bieden ze zeker een meerwaarde in jouw marketingstrategie. Ook als onderdeel van je personeelsbeleid hebben geschenken nog steeds een toegevoegde waarde. Vraag je je af wat voor geschenk je dan moet geven? Kijk rond op je eigen werkplek en bedenk welke relatiegeschenken je zelf hebt gekregen. Welke gebruik je echt? Ook thuis heb je vast spullen staan die je ooit eens als cadeau hebt gekregen van je werkgever of een zakelijke relatie. Heb je aanvullend nog inspiratie nodig? Lees snel verder.

Cadeaus die echt nuttig zijn

Sta je een paar dagen op een beurs en wil je de bezoekers van je stand een aardigheidje meegeven? Er zijn verschillende premiums die je kunt laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Tegenwoordig kan niemand meer zonder oortelefoontjes. Je gebruikt ze om muziek te luisteren, bij het bellen of tijdens een digitale vergadering op je werk. Laat ABS oordopjes in een kleur naar keuze bedrukken met jouw logo op het doosje. Ook zijn er grotere koptelefoons die je aan bestaande relaties kan geven. Op een beurs krijg je vaak allerhande informatiemateriaal uitgereikt. Plastic tasjes zijn nauwelijks nog verkrijgbaar. Tegenwoordig neem je je eigen tas mee, maar of alle beursbezoekers daar aan gedacht hebben? Met jouw schoudertas help je de bezoekers uit de brand en iedereen loopt de hele dag rond met jouw bedrijfsnaam zichtbaar aan de schouder. Bekijk hier de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken.

Er wordt over je gepraat

Je weet dat je relatiegeschenk een succes is als er over wordt gepraat. Plaatsen klanten een foto van jouw geschenk op hun social media of bedanken ze je persoonlijk? Dan weet je dat je cadeau in de smaak viel. Geef je klanten een strandlaken voor de vakantie en vraag ze om vanaf hun vakantieadres een foto te plaatsen op hun socials en jou te taggen. Verbind er eventueel een kleine prijsvraag aan. Zo heb je nog een tweede contactmoment. Vraag je je af wat een passend cadeau is en twijfel je? Neem contact op met een expert in relatiegeschenken. Als jij vertelt wat je wensen zijn en wat je budget is, komen jullie er vast uit!