Afbeelding

De opening van het vliegveld in Lelystad

vr 26 nov 2021, 09:30 Zakelijk

Al een tijdlang wordt er hard gewerkt aan de opening van Lelystad Airport waardoor we straks kunnen genieten van nog een vliegveld in Nederland. Daardoor zullen er meer vluchten mogelijk worden en kunnen de prijzen nog aantrekkelijker zijn. Het is een kwestie van tijd tot het vliegveld in Lelystad eindelijk in gebruik kan worden genomen. Vluchten vergelijken bij opening Lelystad Airport kun je doen voor je het weet, dan ligt er niks meer voor jou in de weg om een heerlijke vliegreis naar een land ver weg of dichtbij te boeken.

De bouw van Lelystad Airport

Lang geleden in 1973 lag er enkel nog een grasbaan voor de vliegtuigen als landingsbaan. In 1981 werd deze grasbaan echter al verbeterd tot een echte baan van asfalt, zoals we dat dan ook gewend zijn van een landingsbaan. Het was in het jaar 1993 dat Lelystad Airport onderdeel werd van de Schiphol Group. De verwachting is dat in het jaar 2033 er zo’n 45000 vluchten per dag via dit vliegveld zullen vertrekken. Helaas kunnen we er op dit moment nog geen gebruik van maken, maar hopelijk duurt dat niet al te lang meer. De opening is namelijk al een paar keer in 2019 en 2020 afgezegd. 

Maar voor je het weet vlieg jij heerlijk overal heen via Lelystad. Dit wordt namelijk geen geval van uitstel komt afstel, maar het vliegveld wordt er alleen maar beter op. Lelystad Airport schept meer mogelijkheden voor ons en zal tevens een groot deel van de drukte bij Schiphol weg kunnen nemen.

Parkeren bij Lelystad Airport

Wanneer je al in de buurt van Lelystad woont, is dit al helemaal goed nieuws natuurlijk. Je kunt echter nu al diverse mogelijkheden vinden om gebruik te maken van voordelig parkeren bij Lelystad Airport. Op dit moment zijn het voornamelijk privévluchten en het opleiden en trainen van piloten die het vliegveld in gebruik nemen. Lelystad Airport zal dan ook snel in populariteit groeien, wanneer het eenmaal geopend is. Je kan op www.parkerenlelystadairport.nl diverse mooie prijzen vinden voor het parkeren van je auto, dat wordt straks uiteraard alleen maar nog meer. 

Let dus goed op, want wanneer het vliegveld eenmaal open is, zal het voornamelijk worden gebruikt voor vakantievluchten. Grote kans dus dat je in de toekomst vast een keer gebruik wilt maken van handige en voordelige manieren om te parkeren op het vliegveld. Alle bewegingen van het vliegveld in Lelystad worden strak gevolgd en zijn door jou allemaal te vinden op vluchtboeken.nl.