Afbeelding

UWE Cider zoekt kunst voor cideretiket

Zakelijk

Elst - UWE Cider groeit! En daarmee is het hoogste tijd voor rebranding, zodat wij nog verder kunnen groeien! Als onderdeel van onze nieuwe huisstijl zijn wij daarom op zoek naar artistiek werk uit de regio Arnhem - Nijmegen om op onze etiketten te plaatsen.

Voor elke cidervariant zoeken wij een kunstwerk om op het etiket te plaatsen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld grafisch ontwerp, schilderkunst, graffiti, tekening, een foto; zolang het maar artistiek, eigenwijs en gaaf is. Daarnaast worden blij van onder andere origineel, esthetisch, creatief, fantasierijk, grappig, mythologisch, abstract, realistisch of surrealistisch werk. Het gaat dus niet om het vormgeven van een compleet etiket (dat doen wij wel). Kortom; wij staan open voor een breed palet aan regionaal werk!

Het gekozen werk zal heel 2017 op het etiket van één van de ciders komen te staan, met mogelijk verlenging in 2018. Aangezien UWE cider verkocht wordt op festivals, horeca en groothandels, zal het werk veel zichtbaarheid krijgen. Naast PR en social media zal er ook een plek worden ingericht op onze website waarbij we de naam van de maker vermelden. Het plaatsen van je werk op ons etiket is dus een mooi podium om meer nationale en internationale zichtbaarheid te krijgen.

Meedoen kan door een link naar je portfolio of foto van je werk op onze facebookpagina (facebook.com/UWECider) onder de wedstrijdoproep te zetten. Inzenden kan tot 15 juli 2017.

Wij zien graag al het mooie werk uit de regio tegemoet!

UWE Cider is gevestigd in Elst en produceert appelcider op biologische en ambachtelijke wijze. De appels voor de cider groeien in de Betuwse boomgaarden onder natuurlijk zonlicht en zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Door het gebruiken van een blend van zorgvuldig uitgekozen Engelse en Nederlandse appelsoorten ontstaat een cider met een karakteristieke smaak.