Afbeelding

Contractondertekening nieuwbouwplan in Schuytgraaf Arnhem door VanWonen

Zakelijk

Arnhem - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen en de gemeente Arnhem hebben hun handtekening gezet onder de projectovereenkomst voor ‘Thuis aan de Weide’ in Arnhem. De overeenkomst is ondertekend door wethouder Gerrie Elfrink en algemeen directeur VanWonen Alfred Bolks.

‘Thuis aan de Weide’ maakt onderdeel uit van Buurt aan de Weide in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. VanWonen gaat in deze nieuwe buurt drie deelplannen realiseren, gelegen direct aan een groene weide. Het eerste deelplan bestaat uit 3 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 11 rijwoningen. Ook worden er 18 appartementen direct aan het water gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Geesink Weusten architecten uit Arnhem.

Wethouder Elfrink is verheugd over de samenwerking met VanWonen.”Schuytgraaf is één van de mooiste nieuwbouwwijken van Nederland. Buurt aan de Weide wordt een fijne woonplek waar nu al veel belangstelling voor is. Met veel genoegen heb ik dan ook mijn handtekening gezet.”

Voor algemeen directeur Alfred Bolks markeert dit moment de prettige samenwerking met de gemeente Arnhem. “We zijn al sinds jaar en dag actief in Arnhem. Dit project vormt een waardevolle voortzetting van deze samenwerking. Wij zien ernaar uit om ook op deze plek samen met mensen een nieuw thuis te creëren.”

De Presale van de woningen is reeds gestart. Naar verwachting zal in het tweede kwartaal van 2018 de verkoop beginnen.