Nomineer een bedrijf voor het Arnhems Compliment

  Zakelijk

Arnhem - Kent u een bedrijf dat het afgelopen jaar op een bijzondere manier zijn maatschappelijke betrokkenheid binnen de Arnhemse samenleving heeft laten zien? 
Dan kunt u dat bedrijf voordagen voor nominatie voor het Arnhems Compliment! Met deze prijs zet de Arnhemse Uitdaging jaarlijks twee bedrijven in het zonnetje die zich onderscheiden door (lokaal) maatschappelijk betrokken ondernemen.  

Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging: "Wij zijn op zoek naar bedrijven die door concrete acties hebben laten zien dat zij zich, naast hun commerciële doelen, ook inzetten voor een betere leefkwaliteit van mensen in Arnhem. Niet zozeer door middel van geld, maar doordat zij zichzelf, hun medewerkers, producten, materialen of faciliteiten ter beschikking hebben gesteld. Inzet in natura dus. Ieder jaar nomineert een 5-koppige jury zes bedrijven, waaruit twee aansprekende winnaars worden gekozen. Door deze bedrijven in het zonnetje te zetten willen we uiteraard hen zelf bedanken voor hun inzet, maar zeker zo belangrijk is dat hun goede voorbeeld andere bedrijven kan inspireren om zich ook in te zetten."
 
Iedereen kan via een online formulier op de website www.arnhemseuitdaging.nl een bedrijf voordragen. Daar staan ook de criteria voor nominatie. 

Het Arnhems Compliment wordt uitgereikt tijdens OndernemerLIVE 2017 op vrijdag 23 juni. Voordragen kan tot 15 april.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden