Baan zoeken tijdens JobOn-Tour in Arnhem

zo 5 jul 2020, 14:00 Zakelijk

Arnhem - JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden houdt in juli en augustus honderd wandelevents in Nederland voor iedereen die op zoek is naar een baan. De eerste JobOn-Tour in Arnhem is op vrijdag 10 juli.

Mensen kunnen hier volgens de organisatie hun netwerk vergroten, ervaringen uitwisselen met werkzoekenden en samen nadenken over de vervolgstappen in hun loopbaan.

In de maanden juli en augustus organiseert JobOn in ruim 25 steden honderd wandelevents. Met zo’n duizend werkzoekenden wordt zo een rondje Nederland gelopen via het ‘Pebbles-Pad’, het pad dat alle gemeentes verbindt waar JobOn actief is, en dat bestaat uit 1 miljoen Pebbles, oftewel stappen.

Online

Sinds de coronacrisis heeft JobOn, die voorheen het merendeel van de events en bijeenkomsten op locatie organiseerde, alles online gedaan. Op deze manier zijn vele werkzoekenden verder geholpen met een breed aanbod van online events op het gebied van onder meer solliciteren, personal branding en ondernemerschap. 

“De online events zijn absoluut waardevol en daar gaan we ook mee door, maar je merkt dat mensen toch behoefte hebben aan echt persoonlijk contact, veelal in hun eigen omgeving. We zijn daarom blij dat we daar op deze manier gehoor aan kunnen geven”, aldus Petra van der Vlugt, projectmanager bij JobOn. 

Anderhalve meter

Er wordt tijdens deze wandelevents rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en iedereen wordt gevraagd zich aan de 1,5 meter afstand te houden.

Liza Mom en Carolien Polaseke, beiden eventmanager bij JobOn, verzorgen in Arnhem de aftrap van deze events. “Wij kijken ernaar uit om weer persoonlijke ontmoetingen te hebben met werkzoekenden.”

Tijd en locatie

Het event start vanaf 9.30 uur bij Molenplaats Sonsbeek in Arnhem. Deelname is gratis, maar aanmelden moet via de website.

www.jobon.nl/tour