Foto: Wendy van Bree

March & Showband Rheden krijgt 10.000 euro

  Verenigingen

Groot feest voor March & Showband Rheden. De vereniging werd deze week benoemd tot 'Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Het gezelschap gaat het geld gebruiken om onder andere noodreparaties aan het clubgebouw uit te voeren.

Rheden - Pascal Melse, waarnemend penningmeester van March & Showband Rheden, reageert enthousiast: "We zijn hartstikke trots dat wij deze titel mogen dragen. Met de bijdrage gaan we ons clubgebouw aanpakken."

"We hebben al een grote verbouwing gehad, maar afgelopen jaar is er een storm over het dorp gegaan, waardoor het gebouw behoorlijke schade heeft opgelopen. Dankzij de VriendenLoterij kunnen we noodreparaties uit laten voeren en het clubgebouw op een duurzame manier renoveren. Zo kunnen alle leden hun hobby zorgeloos en met veel plezier blijven uitoefenen."

'Club van de Week'
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel 'Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren.

Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten