'Digitale etalage' op nieuwe site Platform Binnenstad Arnhem

  Toerisme

Arnhem - Platform Binnenstad Arnhem lanceert, met financiële steun van Ondernemersfonds Arnhem, een nieuwe website. Het is een digitale beleving van hetgeen binnenstad Arnhem te bieden heeft op gebied van winkelen, horeca en cultuur. 

Lokale ondernemers staan zelf op de voorgrond, vertellen hun persoonlijke verhaal en presenteren producten en diensten waar zij trots op zijn in hun ‘digitale etalage’. 

Het is direct zichtbaar waar producten besteld kunnen worden en hoe en wanneer ze thuisbezorgd worden. De nieuwe website moet bezoekers verleiden om ook fysiek de binnenstad te bezoeken.

Agenda

Daarnaast biedt de website een uitgebreide agenda met evenementen, tentoonstellingen, voorstellingen en dergelijke in de Arnhemse binnenstad. Ook de openingstijden van de winkels, de route er naar toe en de parkeermogelijkheden zijn eenvoudig te vinden.

De website is nadrukkelijk geschikt om via smartphone te raadplegen.

Gemiste omzet

De coronacrisis lijkt over haar hoogtepunt heen. Maar de ondernemers in de stad hebben nog altijd te maken met gemiste omzet in de afgelopen maanden, beperkende maatregelen en een bezoekersaantal dat nog lang niet op het oude niveau is.

Om de ondernemers een steun in de rug te geven, biedt Platform Binnenstad Arnhem een digitale etalage die bezoekers uitnodigt om (weer) te genieten van wat de stad te bieden heeft.

Partners

De nieuwe website is een initiatief van de partners in Platform Binnenstad Arnhem; CCA, KHN, CNA, HORA, OKA en VECA. 

Het Platform wil de lokale economie en ondernemers ondersteunen met een etalage waarin zij zichzelf en hun producten kunnen presenteren aan inwoners in Arnhem en de regio, onder het motto #supportyourlocals.

www.binnenstadarnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden