De gerenommeerde architectuur van Musis is een combinatie van oud en nieuw: de Muzenzaal is de oudste (actieve) concertzaal in Nederland,, de Parkzaal is modern en licht.
De gerenommeerde architectuur van Musis is een combinatie van oud en nieuw: de Muzenzaal is de oudste (actieve) concertzaal in Nederland,, de Parkzaal is modern en licht. (Foto: Bart van Hoek)

Mode-evenement verhuist naar gebouw van Musis

  Toerisme

Fashion- en design vierdaagse Arnhemse Stockdagen gaat een langdurige samenwerking aan met Musis & Stadstheater Arnhem. Musis wordt deze zomer de nieuwe hoofdlocatie van het mode-evenement.

ARNHEM - Mode, design en cultuur zijn door de verhuizing nog beter met elkaar verbonden, aldus de organisatie. Arnhemse Stockdagen en Musis ondertekenden de samenwerking voor de komende drie edities.

Musis is vanaf deze zomer het modemekka van het Nederlands mode- en productontwerp. Deze nieuwe hoofdlocatie biedt ruimte aan ongeveer negentig ontwerpers.

Sophie Schijf, directeur ASD en Hans Verbugt, directeur Musis & Stadstheater: "Met deze samenwerking verbinden we cultuur met mode en product design in het culturele icoon van Arnhem: Musis & Stadstheater. Zowel de Stockdagen als Musis zijn heel sterk met de stad verbonden, daarom is deze samenwerking zo waardevol."

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan samenwerkingen met grote namen uit de mode- en designwereld. Binnenkort wordt de volledige deelnemerslijst gepubliceerd op de website.

www.arnhemsestockdagen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden