Het is inmiddels de 25ste keer dat deze cross gelopen wordt over landgoed Warnsborn.
Het is inmiddels de 25ste keer dat deze cross gelopen wordt over landgoed Warnsborn. (Foto: Peter de Boer)

Start inschrijving voor 25ste Warnsborncross

  Sport

Loopgroep Arnhemia houdt zondag 8 maart de jaarlijkse Warnsborncross. Dit jaar een jubileum, het is inmiddels de 25ste keer dat deze cross gelopen wordt.

ARNHEM - De cross gaat traditioneel door het bos, over heide en langs beekjes en vijvers van het landgoed Warnsborn ten noorden van Arnhem. Het parcours kent uitdagende hoogteverschillen.

De voorzieningen zijn zoals altijd: parkeergelegenheid; sportdrank; soep; kleedgelegenheid; individuele tijdregistratie; EHBO én vrijwilligers langs het parcours. Omdat het de 25ste editie is ontvangen de deelnemers een aardige herinnering aan deze jubileum-editie.

Naast een wedstrijd over 5,5 km, 11 km en 16,5 km is er een jeugdcross over een afstand van 1200 meter. De start van de jeugdcross is om 10.30 uur en de start van de overige afstanden is om 11.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in de kantine van de tennisvereniging Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg 671a in Arnhem. Voorinschrijven kan tot en met 6 maart. Het inschrijfgeld voor de jeugdcross 2 euro en voor de overige afstanden 7 euro (8 op de wedstrijddag).

www.loopgroep-arnhemia.nl/warnsborncross

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden