Eindeseizoenstoernooi
Eindeseizoenstoernooi (Foto: Melissa Jansen)

Gratis trainen bij Volleybalvereniging SV Arma

  Sport

Recreatieve volleybalvereniging Arma nodigt iedereen uit om in het nieuwe jaar twee avonden gratis mee te trainen in de sportzaal bij het Olympus College in Arnhem-Zuid.

Arnhem - Want elke maandagavond een paar uurtjes trainen bij deze recreatieve volleybalclub is volgens de organisatie niet alleen sportief, maar ook gezellig. Onder leiding van twee professionele trainers wordt in het eerste trainingsuur aandacht besteed aan warming-up, ontwikkeling van de techniek en spelinzicht. Het tweede uur staat garant voor een partijtje volleybal in gemixt teamverband.

Arma heeft ongeveer dertig leden van ongeveer 25 jaar tot boven de 60. Iedereen met een beetje gevoel voor volleybal en spel kan terecht.

Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je je ook nog uitleven in de recreatieve midweekcompetitie in sporthal Valkenhuizen. Deze is om de week op woensdag. Verder is er jaarlijks een proactieve Arma dag, tweemaal per jaar een seizoen-einde toernooi en een herfsttoernooi.

De training is op maandag van 19.30 tot 21.30 uur in de sporthal op het adres Olympus 11 in Arnhem. Meer informatie: arma.volleybal@gmail.com, 06-53631213 of de website.

www.sv-arma.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden