ALTB Heren 1
ALTB Heren 1 (Foto: ALTB)

Topklasse tennis bij ALTB Arnhem

  Sport

Arnhem - Dit voorjaar kun je op ALTB genieten van topklasse tennis! Het heren 1 team van de Arnhemse club, onder leiding van Eric Westerink, is gepromoveerd naar topklasse, de hoogste vorm in competitieverband op zaterdag (voorheen eredivisie).

Als enige team in de regio Gelderland vertegenwoordigen Eric Westerink, Leon Lobach, Lody Teeuwsen, Martijn Regterschot, Berend Bekker, Bobby Brand en Alwin van Engelenburg dit hoge niveau. Reden te meer om de mannen in actie te zien en aan te moedigen! Iedereen is welkom op ALTB (Vosdijk 32) op: 13 april, 11 mei of 18 mei. De wedstrijden starten om 13.30 uur.

Over het team

In vier seizoenen promoveerde het herenteam drie keer. In 2014 begonnen zij met de 1e klasse en in 2018 behaalden ze opnieuw het kampioenschap, wat resulteerde in het Topklasse niveau. Elk jaar zijn er wel wat spelerswisselingen geweest, maar dat ging zeker niet ten koste van het niveau. En ook belangrijk: met de gezelligheid van het team zit het wel goed, evenals de echte wedstrijdmentaliteit die iedereen op de baan heeft.

Meer berichten