Vrijwilligersvacature van de week

  Sport

Help jij mee op 17 juni? Op zondag 17 juni viert Elden het jaarlijks terugkerende wieler- en skeelerfestijn De Eldense Draai. Ook dit jaar verwacht te organisatie veel toeschouwers te begroeten.

Arnhem - Tijdens de wedstrijden zijn de terrassen rondom De Brink geopend en is er een braderie. Op het dorpsplein zijn er diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor de kinderen zijn er diverse spelen en 's avonds zal het feest losbarsten met livemuziek. Op het afgesloten parkoers nemen renners uit heel Nederland het tegen elkaar op tijdens de wieler- en skeelerwedstrijden. Programma 10.30 uur sportklasse 50 km 11.45 uur nieuwelingen 50 km 13.00 uur nieuwelingen meisjes 40 km 14.15 uur skeeleren 15.15 uur elite 80 km (Grote Prijs Leo Peelen) De wedstrijdorganisatie van de wedstrijden is ook dit jaar in handen van de KNWU. De wedstrijdlicentie hiervoor is verleend aan de Arnhemse wielervereniging RETO. De inschrijving vindt plaats in Het Dorpshuis aan de Rijksweg-West.

Wil jij graag wat bijdragen aan een superleuk evenement? De organisatie kan je hulp goed gebruiken!

Werkzaamheden: het toezicht houden bij de afzettingen van 10 tot 17 uur, waarbij men het verkeer bij de afsluiting instrueert om een andere route te volgen wegens de afgesloten wegen en helpen met het opruimen van de hekken van 17 tot 19 uur. Minimum leeftijd 16 jaar.
Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

Bijdrage aan een superleuk evenement, genietend van het weer, de wielerwedstrijden, een lunchpakketje en een drankje na afloop.

Aanmelden kan bij Jasper Bugter, 0629034741 of via bugterjasper@gmail.com

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten