Logo arnhemsekoerier.nl


Uitbreiding docententeam bij Bushi Arnhem

  Sport

Arnhem - Bushi Arnhem heeft de ambitie om te groeien, zowel in de breedte als bij de top en is erin geslaagd een extra judodocent aan te trekken. Jennifer Kuijpers gaat per 11 september het docententeam versterken. Jennifer heeft veel ervaring, zowel bij recreanten- als bij wedstrijdjudo. Wij zijn erg blij met de komst van Jennifer en wensen haar veel succes!
 

Jennifer heeft de diploma's judoleraar A en B en was tot de zomervakantie verantwoordelijk voor het trainen van een brede recreantengroep in Nijmegen.
Door de komst van Jennifer heeft Bushi Arnhem de mogelijkheid om meer lessen aan te bieden en zo iedere judoka zo optimaal mogelijk les te geven.
 
Bushi is een judoclub met een brede recreantengroep maar heeft ook wedstrijdgroepen en een TOP-selectie. Bij Bushi Arnhem kan iedereen van 4-99 jaar terecht, we hebben voor elke leeftijdsgroep een passende les.
Mocht u interesse hebben in een proefles? Ga dan naar onze website en schrijf je in of stuur een mail naar: info@bushiarnhem.nl.
 

Voor meer informatie over judo en budovereniging Bushi Arnhem verwijs ik u naar onze website www.bushiarnhem.nl en facebook. 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox